Megascope

Virksomhed: Megascope

Kontaktperson:
Jakob Fabech Storm – 31650143
Jakob@scala-svendborg.dk

Beskrivelse:

Skal din virksomhed holde konference, dagsmøde eller kursus så er Megascope Horsens den oplagte løsning. Vi tilbyder unikke og behagelige kursusrammer, og med løsninger for op til 400 personer, kan de fleste behov dækkes. Vi kan arrangere alt lige fra formiddagsmøder til flerdages arrangementer alle ugens syv dage, og står gerne for den forplejning, I ønsker.

Megascope ligger ca. 5 minutters gang fra byens gågade; her er en lang række fine spisesteder og gode hoteller. Vores store foyerområde er oplagt til forskellige former for gruppearbejde og workshops, men kan også bruges til afveksling, kaffepauser eller andet i løbet mødedagen.

STORE OPLEVELSER VENTER I MØRKET

Benefit:

Hold jeres eget firmaarrangement i Megascope.

Invitér dit personale, samarbejdspartnere eller kunder i biografen til en stor oplevelse, som vil blive husket længe! Vi kan både arrangere visninger af aktuelle film, forpremierer eller af ældre film. Ønsker I at benytte noget af tiden til at præsentere eller tale med jeres gæster, så kan dette også snildt arrangeres. Vi kan også sørge for mange forskellige former for forfriskninger, slik og popcorn samt mad.

Alt vores udstyr er i verdensklasse, og der vil altid være en kompetent tekniker til stede på dagen for at sikre en professionel afvikling af arrangementet.
Det er med andre ord muligt at skræddersy dit arrangement, som du gerne vil have det – og til en fornuftig pris.

Megascope tilbyder også firmabilletter til en god pris, hvis man ønsker og forkæle sine kollegaer eller samarbejdspartnere.

Aktiver benefit