Wahoo Fitness

Virksomhed:
Race Club X Wahoo

Kontaktperson:
Nicolaj Møller Madsen
kontakt@raceclub.dk

Beskrivelse:
Wahoo fitness er en amerikansk virksomhed, der siden 2010 har udviklet og produceret alt fra hometrainere, pulsure til cykelcomputere. De er desuden sponsor for Pro Tour-holdene, Team Ineos (tidligere Team Sky), Bora-Hansgrohe, og Team Katusha Alpecin. Det betyder, at de altid er det ekstra stykke foran deres konkurrenter, fordi de udvikler deres produkter med hjælp fra cykelsportens superstjerner.

Cykeludstyr fra Wahoo er nemt og enkelt at bruge
Wahoo er til motionisten, supermotionisten og de professionelle cykelryttere, der har det til fælles, at de er kræsne om, hvilket udstyr de skal bruge til at måle deres træning med. Jo flere data du har fra din træning, desto bedre kan du forbedre din cykeltræning og i den sidste ende – forbedre din form.

Brug din smartphone og tablet sammen med Wahoo-produkterne
Du kan forbinde alle de eksisterende teknologier sammen med Wahoo produkterne, så du let kan administrere og følge med i din træning – både på Android, iOS og PC (MAC og Windows). Dertil kan du tilslutte de kendte fitness-apps til alle dine Wahoo produkter. Det er apps som Endomondo, Strava, Runkeeper, etc.

Benefit:
Race Club forhandler Wahoo.

Gennem Benefit kan du som medlem, købe ALLE Wahoo produkter,
Vi prismatcher alt:  +  minimum 5%, men med garanti også en endnu skarpere pris .

Se hele Wahoo udvalg her: https://eu.wahoofitness.com/

Aktivere din Benefit, udfyld i kontaktformularen, hvilke produkter du ønsker at købe.

Aktiver benefit