Den mest ultimative oplevelse du kan forstille dig på 2 hjul.

Race Club laver en tur ned til det top professionelle hollandske firma “Racing School Europe”, som arrangerer Road Racing events rundt i hele Europa.Turen går til Motorland Aragon i Spanien som er designet af Pedro de la Rosa. Turen er en “Fly in and ride”-oplevelse. Du får en BMW S 1000RR stillet til rådighed i 3 dage. Vi bliver delt op i 4 grupper: Beginner, Advanced, Expericend & Racer.

Foruden at prøve kræfter med motorcyklen, handler det også om at skabe en tur, hvor ledelse er i fokus, hvor vi arbejder med topledelse på en helt ny måde. Vi kombinerer personlig refleksion om egen udførende ledelse og planlægning af strategi med undervisning i Roadracing, hvor vi tager et lille skridt af gangen, og analysere oplevelserne på banen, i forhold til emner om ledelse og strategi.

Det faglige indhold
Emnerne skal skabe diskussioner og refleksioner i gruppen. Vi kommer omkring emner som:
Less is more – det vi har fokus på vokser, har vi fokus på alt, vokser intet.
Slow is fast – ud over stepperne og samle op bagefter, eller gå kontrolleret fremad?
Tunnelsyn eller perifer syn – evner du at se virksomheden i helikopter perspektiv? Hvorfor er det vigtigt? Hvornår bremser vi og hvornår giver vi gas? – hvad skal der være til stede i virksomheden, før du kan vækste med fuld kraft? Hvornår skal du bremse op? Vedligehold – hvorfor er det vigtig at du holder dig i form, fysisk og mentalt? Det umulige sving – hvad gør du når du møder massiv modstand eller når tingene ikke lykkes? – virker det godt for dig? Konkurrence – hvad gavner det og hvad gavner det ikke?

Programmet for de tre dage
Programmet udfolder sig fra d. 1/10 – d. 3/10. Man kører et pas på banen 5-6 gange pr. dag, afhængig af vejret. Et pas er delt ud på 60 minutter:

10. min. briefing i forhold til det man skal øve på banen med RSE instruktør.
10. min Race-Club gruppe refleksion – gruppe refleksion ud fra emnet der arbejdes med i dette pas.
20. min. kørsel med instruktør fra RSE
1o. min. tilbagemelding omkring egen kørsel på banen med RSE instruktør.
10. min Race-Club gruppe refleksion og noter – med hvad og hvordan kan jeg arbejde videre med det hjemme?

Vil du med? Så send os en mail på nicolaj@mollermadsen.dk.

OBS! Der er 4 pladser tilbage.

Link til hjemmeside