Tirsdag d. 25/4 – i næste uge – har vi den store fornøjelse at kunne invitere alle vores kvindelige medlemmer til “workshop”, hvor vi har fuldt fokus på “Kvinder i Race Club”. Det bliver en aften, hvor vi forsøger at løse mysteriet, den gotiske knude, gåden om man vil, finde svar på spørgsmål omkring, hvorfor der egentlig ikke er flere kvindelige medlemmer i Race Club? Vi har selvfølgelig en idé om det. Men samtidig er vi også kritiske nok til at kunne se og forstå, at vi grundlæggende ikke ved nok på nuværende tidspunkt til helt og holdent at kunne besvare spørgsmålet.

Vi søger svar hos Christina
Og derfor har vi også været så heldige at kunne indkalde forstærkning i form af Christina Lundsgaard Ottsen, der med sin brede viden på netop det område og i det felt, kan være med til at belyse, hvad problemstillingen egentlig udspringer fra. Derudover håber vi også, at vi i fællesskab med alle de nuværende fantastiske kvindelige medlemmer, kan være med til at sætte fremtiden for kvinder i både Race Club, såvel som kvinder i erhvervsnetværk generelt, på dagsorden og italesætte over for os selv og andre, hvorfor det er vigtigt, at vi har flere kvinder med omkring bordene, når der uddeles nærvær og dyrkes relationer.

Vi glæder os helt utrolig meget til denne her aften. Allerede nu skal der også lyde en højlydt tak til alle de kvinder, vi har i netværket på nuværende tidspunkt for at gøre os opmærksomme på denne her “problemstilling”. Dernæst – tak til Nellie Dahl, Louise Quinn og Julie Pultz Gissel for at hjælpe til med udformingen af det første nedslag i kampagnen. Allerede der har vi et stående og slående bevis på, hvorfor det her er så meningsfuldt.