BENEFITS

!Hvordan sikrer vi, at vores medlemmer får de bedste aftaler på en række udvalgte produkter – både som forbruger og som leverandør? Det gør vi med BENEFITS

Forestil dig en markedsplads. På en markedsplads er der folk, der gerne vil sælge noget ligesom, der er folk, som gerne vil købe noget. Derudover er der nogle, der grundlæggende skal sørge for at “oprette” og drive markedspladsen. I Race Club vil vi med BENEFITS skabe en markedsplads, hvor både den ene og den anden part er nøje udvalgt af os. 

Du får adgang til BENEFITS som medlem i Race Club og via. vores “app”. 

BENEFITS – En fordelsklub for dig, som er medlem i Race Club
BENEFITS handler om at give Race Clubs medlemmer mulighed for at gøre sig den bedste handel på udvalgte aftaler. Både som leverandør og som forbruger. Det på tværs af hele Race Clubs fællesskab og netværk af forhandlere, der har valgt at være med i BENEFITS.

Som medlem vil du helt lavpraktisk få adgang til en portal på vores “app”, hvor alle BENEFITS-aftaler vil fremgå. Igennem portalen vil det være muligt at henvende sig til leverandøren og bede om muligheden for at gøre brug af fordelsaftalen. 

Vi syntes selv, at det er møghamrende smart – og derfor er det også helt fantastisk, at vi nu langt om længe kan tilbyde BENEFITS til alle vores medlemmer. 

Kort om BENFITS
Kort og godt om BENEFITS:

  • Du får som Race Club-medlem adgang til portalen BENEFITS via. Race Club APP
  • Gennem BENEFITS får du mulighed for at gøre brug af en række nøje udvalgte fordelsaftaler – både som virksomhed og som privat forbruger
  • Fordelsaftalerne er nøje udvalgt og udarbejdet af Race Club for at skabe så gode BENEFITS som overhovedet muligt for både leverandør og forbruger

Ønsker du at blive en del af Race Club og få del i BENEFITS? Så kontakt os gerne på kontakt@raceclub.dk

Et fællesskab for erhvervsdrivende

E Vi ønsker at skabe et fællesskab for erhvervsdrivende, hvor de
mærker, at netværk virkelig gør en forskel for dem – både personligt og professionelt.

E Vi er specialister i at skabe unikke oplevelser der går udover det, man normalt forventer af et erhvervsnetværk.

E Vi er et netværk hvor paraderne bliver sænket – og i stedet rettet fokus mod at skabe tillid og stærke bånd mellem medlemmerne.

Race Club App

Download Race Club appen, og bliv opdateret om de nyeste tiltag, events, live fra racerbanen og meget mere.

Vi har udformet en app som har til formål at samle alt det Race Club tilbyder – på ét sted! Appen gør det nemt og overskueligt for dig, at se hvilke netværksmøder, events og rejser du kan deltage i, de kommende måneder – samt se hvem fra netværket der også deltager.

Appen er delt op i to forskellige dele – ét community for medlemmer samt ét for ikke-medlemmer.

Er du ikke medlem, men stadig har lyst til at blive klogere på hvad Race Club er – så har du adgang til