Mød vores medlemmer

Race Club rummer en bred vifte af spændende og enormt dedikerede virksomheder fordelt over hele landet. Med afdelinger i både Jylland, Fyn og Sjælland er der mulighed for at være en del af rejsen, uanset hvor i landet, du befinder dig.

Bliv medlem i Race Club

Race Club er for dig, der er ambitiøs, når du netværker. Formålet med lige netop det her erhvervsnetværk er de personlige relationer. Vi vil samle en gruppe af mennesker, der deler samme værdier som os.
Ønsker du at høre mere om mulighederne for et medlemskab, så kontakt venligst Nicolaj Møller Madsen på raceclub@mollermadsen.dk.

Medlemmer

Fyn

Kan man lære en “gammel” cirkushest nye tricks? Ja, det kan man, hvis man har tålmodigheden. 

Vores afdeling på Fyn er den ældste af alle vores afdelinger. Der er sket meget siden, vi åbnede afdelingen og dermed også Race Club i 2013. Men der er stadig massere af god energi og udvikling i afdelingen på Fyn.

Fyn er en afdeling med massere af humør. Det er her, at Race Club er stærkest på antallet “kvindelige” medlemmer. Det er en afdeling med massere af erfaring, hvor du kan få hjælp til både “stort og småt”.

Fyn er Fin – og vi elsker Fyn!


SE MEDLEMMER

Medlemmer

Trekantsområdet

“Lige her får du en på opleveren”. 

Afdelingen i “Trekantsområdet” dækker primært Kolding, Fredericia og Horsens – og området deromkring. 

Gruppen så lyset første gang i år 2020 og har lige siden gjort det til en hjertesag ikke at afslutte netværksmøderne til tiden. I Trekantsområdet skal de ikke hjem, der skal de videre. 


Der er altid et højt humør i gruppen kombineret med en god og seriøs tilgang til råd, sparring og fællesskab. 

Trekantsområdet i Race Club rummer hele verden!

SE MEDLEMMER

Medlemmer

Aarhus

“Smilets By”. Et udsagn der er for Aarhus, hvad H.C. Andersen er for Odense. På godt og ondt.

Men i Race Club er “Aarhus” afdelingen med en stærk  og sammentømret gruppe af personligheder, man rent faktisk godt kunne skrive et eventyr om.

I gruppen i Aarhus har vi nogle “store svaner” af virksomheder, der udlever et eventyr såvel, som vi har mange “grimme ællinger”, der venter på at blomstre og blive til nogle flotte hvide fugle. 

Kommer du fra området og vil du gerne være en del af en gruppe af virksomheder og personer, du kommer til at huske for at være et levende eventyr og ikke en dårlig floskel? 

Så tøv ikke ét sekund med at blive en del af vores Aarhus-gruppe. 


SE MEDLEMMER

Medlemmer

Sjælland

“Livet er en leg”. 

Så sandt som det skrevet står. Vores afdeling på Sjælland er et sted, man tager hen for at blive mindet om, hvad livet også kan. Livet er en fest. Livet er en leg. Og især hvis du omgiver dig med mennesker, der har samme holdning til livet. 

Vores afdeling på Sjælland er den største af alle afdelingerne i Race Club. Her møder du mange forskellige virksomheder – men et bredt udsnit af samme type personlighed. Der bliver skabt netværk og forretning som aldrig før. 

Vi elsker Sjælland på grund af vores afdeling på Sjælland. Og vi er sikker på, at du vil gøre det samme, hvis du giver det skud!


SE MEDLEMMER