Race Club – også for kvinder!

Vi har Danmarks sejeste kvinder i Race Club – måske er du den næste?
De ved, hvad de vil have. De er ikke bange for at sige deres mening. Og de kræver noget ekstraordinært af den tid, de spytter i de ting, de foretager sig. De gider ikke hønsegården. Ikke så meget fis og ballade. Direkte til sagen. Men stadig med fokus på fællesskab og sammenhold.
De kræver, at netværksmøderne er af høj kvalitet og giver dem noget ”ekstraordinært” med videre, når de tager hjem fra et netværksmøde
De vil ikke være et ”kvindenetværk”. Nej, de vil være en del af et større netværk, hvor alle køn er repræsenteret. Der skal være diversitet – også målt på ’køn’.
De vil ikke forskelsbehandles. De vil have samme vilkår – i både den ene og den anden retning – som alle andre har.

 

 

 

Og i april måned havde vi alle vores kvindelige medlemmer på besøg til aften, hvor vi snakkede om kvinder i Race Club – og netværk generelt.

Aften havde til formål at belyse, hvordan ’diversiteten’ i Race Club bliver tilpas og det især gennem en god fordeling af både det mandelige og det kvindelig køn. 

“Et netværk hvor begge køn er repræsenteret er med til at bygge bro og bringe forskellige perspektiver i spil, hvilket giver god grobund for relationer, samarbejde, forståelse og forandring”

Jeanet Christensen
Behandler, Holos Therapi

I den forbindelse havde vi inviteret Christina Lundsgaard Ottsen (forfatter, lektor på CBS med en PH. D. Cross Cultural Diversity, m.fl.) med som oplægsholder, der kunne præsentere gode faglige inputs til emnet.

Derefter kunne vi debattere, hvordan Race Club på nuværende tidspunkt og i fremtiden, kan arbejde med diversiteten – og sørge for at fortælle historien om, at vi også er netværk for det kvindelige køn. 

Til glæde og gavn for alle medlemmer i netværket.

Snakken gik i krogene, der blev arbejdet grundigt med problemstillingen og vi er allerede nu blevet meget klogere på emnet. Og vi er derfor nu klar til at sætte fokus på de personligheder, vi har i netværket. Alt sammen til inspiration for alle de, som evt. måtte side derude og tænke: ”hey, det lyder også som noget for mig”. 

Sidder du som kvinde og søger et netværk, hvor der er fokus på relationer og oplevelser? Hvor elevatortalen sker mellem netværksaftenerne og ikke på selve aften? Hvor der er fokus på sammenhold og fællesskab, gastronomi og kvalitet? 

Skriv til os og så skal vi sørge for, at du bliver en del af ekstraordinært netværk med fokus på diversitet! 

Vi har Danmarks sejeste kvinder i Race Club – kom og vær’ en del af os!