Race Club Grand Opening

17/03/2023

| 17:30

- 00:00

Race Club 2023 skal sparkes i gang og derfor inviterer vi hele fællesskabet til en samlet stortslået aften i hjertet af Odense hos Alfred og Kamilla.

Aften vil som sædvanligt bære præg af et intetanende publikum, der møder op med forventningerne skruet godt i vejret. Vi agter at sikre den gode stemningen og et positivt vidnesbyrd gennem et streetfoodmarked ala. Alfred og Kamilla. Med andre ord. Du vil blive mødt af et mekka at storslået mad, spise og drikke fra alverdens dele af verden. Du vælger selv, hvad du vil spise. Du vælger helt selv – og alle mulighederne er åbne. Du vælge bare.

Der vil være underholdning og stemning, netværk og alt det bedste og mest særegent fra en “rigtig” Race Club aften med, hvad der hører sig til i det format. Vi vil skabe rammerne og sætte en stemning, der forhåbentligt kan og vil leve videre resten af 2023. En stemning der vil sikre fællesskabet, nærværet og sammenholdet et helt år fremefter.

Vi glæder os meget til at byde jer velkommen inde døre. Vi glæder os til at skyde den nye sæson af Race Club anno 2023 i gang. Det bliver stort. Storslået. Hyggeligt. Trygt. Fælles.

Det bliver noget, vi alle gerne vil opleve!

TIDSPUNKTER FOR BUS fra Jylland
Københavns Banegård – Kl. 15:30
Aarhus Banegård – Kl.15:30
DTC Torvet (Vejle) – Kl. 16:30
Afkørsel 59 (Ved tanken) – Kl. 16:45
Retur fra Odense – Kl 23:30

Vil du med til et event? Deltag som gæst