THE GRAND OPENING – 13TH EDITION
THE GRAND OPENING – 13TH EDITION
Fest, farver og gourmet hos Alfred & Kamilla
Vi gør det igen! For 4. år i træk byder vi velkommen til sæsonens brag af en åbning i Alfred & Kamilla’s smukke rammer. Glæd dig til en aften fyldt med netværk, gastronomi og unikke oplevelser, når vi skyder Race Club 2025 i gang med stil!
Ved ankomst bliver du mødt af en spændende udstilling fra vores dygtige samarbejdspartnere og atleter fra Race Club Academy. Oplev stemningen, mød talentfulde sportsfolk, prøv højdetræning med Sana Hypoxi, og beundr de nyeste high-end cykler fra Fri BikeShop. Alt dette, mens Alfred & Kamilla forkæler dig med deres helt eget streetfood-marked, fyldt med små lækre retter, der tilfredsstiller alle sanser.
2025 Sæsonens Store Reveal
Når vi går til bords, venter en eksklusiv præsentation af Race Club’s kommende sæson. Her løfter vi sløret for 2025-programmet med nye unikke events, spændende rejser og eksklusive tiltag, der vil tage din medlemsoplevelse til nye højder.
I løbet af aftenen forkæler Alfred & Kamilla os med gastronomiske mesterværker, mens cocktailbaren sørger for at holde stemningen høj. Vi garanterer også underholdning, god musik og en smuk kulisse, som vil gøre aftenen helt uforglemmelig.
Vi glæder os til at byde dig velkommen og sammen skyde Race Club’s 2025-sæson i gang. Det bliver storslået, hyggeligt, inspirerende og fyldt med fællesskab.
Program for aftenen
17:30 – Ankomst: Snacks & bobler
17:45 – Nicolaj byder velkommen til Grand Opening 13th Edition
18:00 – Street food á la Brian & spændende udstillinger
19:35 – Vi går til bords
19:40 – Nicolaj præsenterer 2025-sæsonen
20:00 – Hovedret
20:45 – Underholdning
21:15 – Dessert
21:45 – Vi fester!
23:30 – Tak for i aften
Snacks:
Popcorn, chips & nødder.
Street Food:
Pizza à la Matzen fra den store ovn.
Fish´n chips med spinatmayo.
Salsicciapølse med æble og jordskok.
Røget flæskesvær med krydderurter og gulerod.
Løgtærte med timian og Arla Unika.
Aubergine kaviar med persille og bitre salater.
Hotdog med oksepølse,syltede rødløg og sennepsmayo.
Hovedret
Sprængt kylling med bagt blomkål, pure på blomkål med brunet smør,
hasselnødder og grønne urter.
For at gøre det nemmere for jer at komme til eventet, tilbyder vi buskørsel fra både København og Aarhus.
📍 Afgang fra:
➡ København: DGI Byen kl. 15.00
➡ Aarhus: Rutebilstation Aarhus kl. 15.00
Vigtigt!
For at en busafgang bliver til noget, kræver det minimum 10 deltagere per bus. Hvis du ønsker at tage med, skal du tilmelde dig senest fredag d. 7. marts.
🔗 Tilmelding sker via appen eller på mail til kontakt@raceclub.dk