Social Dining hos Mark Andreæ og Is-Kagen i Horsens
Vi skal på besøg hos Mark og Is-Kagen i Horsens!
Mark er uddannet kok og har over 10 års erfaring i et køkken. Senest har Mark været medejer og køkkenchef på Madkælderen Koldinghus. Det vigtigeste for Mark er: “Smag, kvalitet og oplevelsen”.
Mark benytter sin erfaring, dygtigt håndværk og kun de bedste råvarer derved kan vi tilbyde det helt perfekte madoplevelse til jer.
Vi laver 7-12 serveringer.Et stort udvalg af traditionelle retter, serveret som små retter med et twist. Der vil både være fisk, kød, kartoffel, grønt, is og ost
Social dining er en social oplevelse med maden som omdrejningspunkt. Social dining er hvor maden serveres i små skåle på bordet, hvilket er med til at skabe en hyggelig stemning ved bordet.
Program:
17:00 – Ankomst, snacks og bobler
17:15 – Præsentationsrunde
17:45 – Hvem og hvad er Is-Kagen / Jeres koncept med Social Dining.
20:00 – Nicolaj siden sidst
21:30 – Tak for i aften
Tjek lige denne menu:
Bobler til velkomst med snacks:
– Bagt jomfruhummer
– Gratineret østers
Forret serveret som social dining:
– Laksecreme serveret i hjertesalatblad
– Skinke med trøffelcreme og syltet grøn tomat
– Kylling souffle med æble og timian.
– Rødbede tatar serveret i rødbede
Dertil servers hjemmelavet surdejsbrød, foccacia brød og arioli.
Hovedret serveret som social dining:
– Langtids tilberedt kalv stegt med hvidløg.
– Braiseret gris serveret med grov mos.
– Senneps marineret kål med hasselnød
-Hvedekerne salat med syltet og sprød blomkål
– Kraftig rerduceret rødvins sovs vendt med syrlige bær, lige før servering.
– Spæde guleroder, asparges og forårsløg
Dertil serveres øl, vand, soda og vin på bordet.
Dessert serveres som social dining:
– Små is-hapser
– Cookie sandwich
– Friskbagt belgisk vaffel