Tre nomineringer til HFM European Perfomance Award 2022, Guld-rating hos Morningstar og senest men ikke mindst 2 nylige børsnoteringer. Brødrene Larsen fortsætter succesen med kæmpe milepæl for deres virksomhed Othania.

Othania er en familieejet formueforvalter ejet af de to brødre Christian og Vincent Larsen. De kunne for nylig fejre en stor milepæl for deres virksomhed, da to af deres fonde blev børsnoteret på Nasdaq henholdsvis d. 24. -og 29. august 2022.

Christian og Vincent er begge fra Odense og har altid været tætte, dog lå det ikke umiddelbart i kortene at de to brødre skulle stifte forretning sammen. Det skete rent tilfældigt i 2016, efter at de begge startede på samme arbejdsplads da de flyttede til Sjælland. Selvom de startede virksomheden, op på Sjælland ønskede brødrene at bibeholde en del af deres Odenseanske rødder. Det udmundede i virksomhedens navn, Othania, hvilket er det latinske ord for Odense. I august fik de to af deres fonde børsnoteret, hvilket betyder at de nu har hele tre børsnoterede fonde i alt. Christian understreger, at det er en stor ting, for de to brødre og deres virksomhed, at de to fonde er blevet børsnoteret på Nasdaq. Dette blev understreget, da han fik tilsendt et billede af Othania’s logo, der blev fremvist på et billboard på Manhatten.

Christian og Vincent har været medlem af Race Club siden 2017 og for Christian handler et netværk som Race Club mere om tillid end om forretning. ”Jeg skal ikke ud og sælge min virksomhed, men hvis der er nogen der har brug for min ekspertise, så kommer folk til mig. Det er den rigtige måde at gøre det på. På den måde kan man henvende sig til nogen man tillid til.” – Siger Christian Larsen om Race Club netværket.