Jacob Mortensen er som daglig kædechef i Bosch Car Service en mand med en pakket kalender. At skulle servicere mere end 100 værksteder rundt omkring i landet, giver nok at se til og nok at tænke på. Han er vant til at være i fokus og han er vant til at skulle gå i front.

Et afbræk i hverdagen
Men som en del af Race Club nyder han en langt mere stille og rolig tilværelse, hvor han med vilje og med ro, kan falde mere i ét med tapetet, slå hovedet fra og koble de kreative tanker fra for blot at være til.

”Jeg bruger det til at koble fra”, lyder svaret prompte, når spørgsmålet om, hvad Race Club giver af værdi til ham som medlem. ”Her kan jeg slappe af”, understreger han.

Medlem på baggrund af introaften
Jacob blev i sin tid medlem i Race Club efter at have deltage i en såkaldt introaften. Hans første møde med netværket blev efterfølgende konverteret til et medlemskab, da han meget hurtigt følte sig hjemme i blandt de andre medlemmer.

”Det er nemt at komme i dialog med de andre i Race Club. Også selvom man godt kan mærke, at mange kender hinanden igennem snart mange år. Det er meget familiært”, fortæller han.

Overraskelsesmomentet
Blandingen af forskellige og overraskende oplevelser generelt i løbet af én sæson, er især for Jacob den største styrke ved at være en del af Race Club. Man får grundlæggende lov til at opleve nogle ting, som man ellers ikke havde mulighed for.

”Vi kommer rundt og ser og oplever en masse forskellige ting. Også ting man ellers ikke havde haft mulighed for at opleve.”

Især har Event Park Danmark, Hornslethbar og Next Stop gjort stort indtryk på ham og er for ham blot nogle af de mange oplevelser, han syntes er værd at fremhæve som højdepunkterne i løbet af 2022.

Sammen med resten af Race Club tager Jacob hul på den kommende sæson 2023 inden længe. Og kunne du også tænke at se om det er noget for dig, så kom gratis med til vores introaftener – ligesom Jacob gjorde i sin tid. Du kan tilmelde dig én af vores introaftener via. linket nedenfor. Vi kommer rundt i hele landet i løbet af februar måned.