Vi er allerede den første tredjedel igennem sæsonen. Netværksaftenerne lever i bedste velgående. Det samtidig med at vi netop har afviklet en aften for alle vores kvinder i Race Club.

Vi har delt vores nyhedsbrev op i to afdelinger i denne omgang. Den første del hylder vores nuværende kvindelige medlemmer, der giver os en masse god sparring på fremtiden af Race Club. Vi hylder dem. Vi hylder det, de gør, de kan og det, vi sammen kan skabe.

I den anden afdeling finder du en oversigt over vores kommende arrangementer, en nyhed om et udsolgt event og et overblik over nytilkomne medlemmer i april.

God læselyst!

Race Club – for kvinder og mænd!
Alle de kvindelige medlemmer var inviteret til en aften med fokus på fremtiden af Race Club. Opdraget var at tale om, hvordan man sørger for at et netværk også i fremtiden har plads til kvindelige medlemmer. Vi havde inviteret Christina Lundsgaard Ottsen på besøg til en snak om kvinder i erhvervsnetværk.

Det overvejende resultat af lige netop den snak landede et lidt andet sted, end vi evt. selv havde forestillet. Og så alligevel ikke.

Vi havde samlet en god flok kvinder til en aften med fokus på Race Club og fremtiden i Race Club. Opdraget hed sig, at vi skulle bruge tid på at tale om kvinder i Race Club og endda flere kvinder i Race Club: Hvorfor? Hvordan? Aften har sat sine spor for os – nu og i fremtiden. Det bliver en strategisk disponering for fremtiden.

Ganske klart, ganske hurtigt og ganske tydeligt gik vi derfra med en lidt anden virkelighed omkring, hvordan Race Club og kvinder er et match. Med hjælp fra Christian Lundsgaard Ottsen blev det tydeligt for os alle, at vi var ”bias” i vores forestilling. Reduceret til et spørgsmål om køn fremfor et spørgsmål om værdier, valgte vi at lægge fokus på, at der skulle flere kvinder med i Race Club. Den vigtigste lærdom fra aften må være:

  • Diversitet skaber fremdrift og bedre beslutninger
  • “30/70-reglen” hvor diversiteten skal ses i 30% af det “ene” og 70% af de “andet”
  • Vi skal fokusere på værdierne – fremfor kønnet

Konklusionen for nuværende bliver, at vi i endnu højere grad taler til indholdet og værdierne i de ting, vi foretager os. Vi er et netværk, der skal opleves. Vi er et netværk for alle køn – det er spørgsmål om indstilling, værdi og holdning. Vi søger at skabe diversitet – helt nøjagtigt omkring 20 – 30 % af det ene ”køn” kontra det andet ”køn”. Men dertil ligger også et udvidet fokus på personlighed, holdning og indstilling. Vi vil være dem, vi er.

Læs meget mere om de første konklusioner, vi gjorde os her.

Mors Dag d. 14. maj – BENEFIT!
Husk! Din mor er den vigtigste person i dit liv. Derfor skal du påskønne hende. Har du ikke sikret dig gaven endnu? Så kan vi med garanti hjælpe dig med at komme i mål.

Vi anbefaler især, at du overvejer et godt smykke fra Mette Nørregaard! Eller tøj fra Shaping New Tomorrow. Eller hvad med lidt lækker lakrids?

Gennem BENNEFIT i Race Club universet, finder du følgende tilbud lige nu:

– Køb Lakrids fra Johan Bülow

– Kari Traa giver 30%

– Ditur giver 20%,

– Shaping giver 15% på dametøj

– Diamonds by Mette Nørregaard kan hjælpe med smykker

Du finder BENEFIT via. Race Club-appen. Husk det nu – mor fortjener det!

De 3 hurtige
I denne sektion finder du de tre væsentligste nyheder fra Race Club beskrevet på få linjer: De 3 hurtige!

 I denne omgang finder du en oversigt over kommende netværksaftener, lidt godt nyt om et udsolgt event og nytilkomne medlemmer

Netværksaftener i den kommende måned, Zulu Djævleræs og velkommen til nye medlemmer
Vi har travlt i den kommende måned. Der skal ske en masse og en masse gode netværksaftener og oplevelser skal ud over rampen.

👉🏻 D. 2/5: Stærk Balance 

👉🏻 D. 4/5: Pubcrawl i Århus

👉🏻 D. 9/5: Iskagen – Social Dining 

👉🏻 D. 17/5: Helicompany

👉🏻 D. 31/5: Kronovall Vinslot i Sverige

Derudover er vi blæse bag over tilslutningen til vores arrangement: Zulu Djævleræs. Vi har udsolgt og kan derfor med stilhed fortælle, at 34 erhversdrivende drager til Nisseringen d. 19. maj for vise køreegenskaberne frem for hinanden.

Og sidst – men ikke mindst – velkommen til vores nye medlemmer. Der er mange af jer, og vi glæder os til at tage godt imod til vores arrangementer. Vi elsker jer allerede.

KBH

Claussen Coaching
Øllgaard kbh
If forsikring
H.A.K Gruppen ApS

Fyn

RIKKESEGE EJENDOMME OG INVESTERING ApS
Pro Rengøring A/S
Jakob Bøjden Kaspersen
Visuelt Studio
BG Development A/S
Christine-Magdalene
Gordon Japansk restaurant & Takeaway
Mrdrive.dk

Trekantsområdet

Holos Terapi
KP Transport
stressFRI kommunikation
Fogtmann Gruppen

Aarhus

Ree Park Aps
G&M Textiles ApS
Cv Padel & sport aps

God maj måned til jer allesammen!