RACE CLUB 2023

Race Club skal opleves. Race skal udleves. Race Club skal inspirere.

Race Club ønsker at samle og skabe et sammenhold, hvor mennesker møder hinanden på lige vilkår. Vi er og vil være et fællesskab, hvor vi taler til hinanden i øjenhøjde. 

Vores vision er at skabe et stærkt og trygt fællesskab baseret på oplevelser og aktiviteter, som grundlæggende er så værdifulde, at de er værd at afsætte tid til selv i en i forvejen travl kalender. Et fællesskab for og af mennesker som stiller store krav til kvalitet og til, hvad de bruger deres tid på. 

Vi værdisætter at være anderledes og alt andet end ordinære. Men vi sætter stor ære i trygheden og nærværet mennesker imellem. Vi vægter gastronomi, oplevelse og kvalitet højt, hvorfor alle vores arrangementer er bundet op på lige netop de tre værdier – kompromisløst. 

Vi er et landsdækkende erhvervsnetværk, der består af fire lokale grupper i henholdsvis Aarhus, Trekantområdet, Fyn og Sjælland. Vi har en aktivitetskalender på mere end 40 netværksmøder med otte møder pr. gruppe. Derudover fire fælles netværksmøder, hvor alle fire grupper samles – for hyggens skyld.

Ønsker du at høre mere om mulighederne for et medlemskab, så kontakt venligst Nicolaj Møller Madsen på raceclub@mollermadsen.dk.

Vi har også plads til dig.

Et fællesskab for erhvervsdrivende

E Vi ønsker at skabe et fællesskab for erhvervsdrivende, hvor de mærker, at netværk virkelig gør en forskel for dem – både personligt og professionelt.

E Vi er specialister i at skabe unikke oplevelser udover det, man normalt forventer af et erhvervsnetværk.

E Vi er et netværk, hvor paraderne bliver sænket – og i stedet rettet fokus mod at skabe tillid og stærke bånd mellem medlemmerne.

Race Club App

Vi har udformet en app som har til formål at samle alt det Race Club tilbyder – på ét sted!

Appen gør det nemt og overskueligt for dig at se hvilke netværksmøder, events og oplevelser, du kan deltage i de kommende måneder – samt se hvem fra netværket der også deltager.

Appen er delt op i to forskellige dele:

– ét community for medlemmer

– ét for ikke-medlemmer.

Er du ikke medlem men stadig har lyst til at blive klogere på hvad Race Club er – så download appen via. nedenstående link: