Mød Thomas. Et nyt medlem i Race Club for 2023. Til dagligt salgschef i Everywhere Media, der på kreativ vis forsøger at hjælpe folk med at skabe “larm” for sine forretninger. Vi har talt med Thomas om, hvorfor han er blevet medlem og hvad han glæder sig mest til i den kommende sæson 2023.

Et anderledes netværk til en anderledes virksomhed
“Jeg deltog i en introaften og blev overbevist om, at det passede godt til vores forretning”, indleder Thomas spurgt til, hvorfor han og Everywhere Media har valgt at blive medlem i Race Club for den kommende sæson. “Jeg kan egentlig godt lide den tankegang, at man gør tingene på en anderledes måde, hvilket vi også i vores egen forretning forsøger at gøre”.

Blandt andet har Thomas især bidt mærke i, at der kan ligge nogle reelle muligheder for ham og sin virksomhed i at udbrede kendskabet til det relative nye og anderledes produkt, som han i det daglige er med til at udvikle og udbrede. “Det er ikke nogen hemmelighed, at vi forsøger at udbrede fortællingen om vores produkt, som er et anderledes værktøj til at skabe synlighed i det daglige bybillede”. Og lige netop det faktum er også en kongstanke for at bidrage ind i Race Club med henblik på især OktoberFestivallen i 2023. “Jeg tænker, at der er gode syngergier i at bruge vores produkt til at sprede budskabet omkring den anderledes festival som OktoberFestivallen er”, nævner han.

Meningsfyldte relationer
Allermest glæder Thomas sig egentlig bare til at komme med rundt til en masse spændende virksomheder i netværket for den kommende sæson. Men især har han for øje at der eksisterer et par relevante emner i de nuværende medlemmer, som han nemt kan se en god idé at blive bekendte med og få en relation til. “Det er ikke nogen hemmelighed af virksomheder som Shaping New Tomorrow og DitUr her i Århus (læs: hvor Thomas er bosat og Everyday Media har til huse) er interessante for os at komme i dialog med. Men når det så er sagt, så handler det også bare for mig om at komme ud og få nogle gode oplevelser og se, hvad Race Club har at byde på.”.

Vi glæder os meget til at få kørt Thomas godt ind i netværket – og vi er sikre på, at vi har fundet et godt medlem i “fællesskabet”, som kan være med til at skabe endnu mere energi, nærvær og personlighed.

Velkommen til Thomas – velkommen til Everywhere Media.