Marts 2023 blev startskuddet til en ny virkelighed for alle os, der er en del af fællesskabet i Race Club. En virkelighed hvor vi nu langt om længe kan invitere indendøre til sociale arrangementer, der forsøger at skabe et endnu stærkere sammenhold og skabe endnu tættere relationer mellem alle de personligheder, der på den ene og den anden måde søger fællesskabet mennesker imellem.

En ekstra ingrediens til det eksisterende fællesskab
Den nye lokation på Havnegade 100 i Odense er et forsøg på at skabe rammerne for et moderne forsamlingshus – et klubhus – hvor tredje halvleg lever i bedste velgående. Nøjagtigt som så mange andre har gjort det før os og vil komme til at gøre efter os. Men ikke desto mindre ved vi, at det er en mulighed for at skabe et sammenhold, der rækker ud over det, der sædvanligvis er på spil, når netværksaftener og arrangementer hen over året bliver skubbet ud over rampen som på samlebånd. Det her er et tiltag, der ene og alene har øje for at skabe sammenhold og relationer, der også kan vare ved, når festen er lukket og slukket.

”Lige børn leger bedst”
I klubhuset har vi samlet en række udvalgte samarbejdspartnere, der på hver sin måde passer ind og bidrager med værdi, der på sigt forhåbentligt kan give mulighed for og anledning til at mødes i fælles flok. Wahoo Fitness, Vitamin Well, Sweet Protection, Lakrids by Johan Bülow og House Nordic er blot nogle af de legekammerater, som allerede nu er stemplet ind og understøtter ”hulen” på hver sin måde.

Reception, 30 års fødselsdag og cykeltur
Startskuddet til klubhuset lød d. 10. og d. 11. marts, hvor det blev til alt lige fra ”åbent hus og reception” i anledning af Nicolajs 30 års fødselsdag. Det fulgt op af en cykeltur lørdag d. 11. marts, hvor et dusin forventningsfulde cykelryttere var troppet op for at cykle en tur med til Enebær Odden.

Vi glæder os til at lave endnu flere sociale arrangementer i de nye lokaler.