Push ups:
Læg dig på maven og placer hænderne et stykke ud for brystet på hver side, så du har cirka 90 grader i albueledet. Skub dig op, enten på knæ eller tæer. Spænd på i din core, dine balder og dine lår, og sænk derefter brystkassen på gulvet, for at presse dig op igen. Hold hoften strakt og ryggen lige, hele vejen igennem øvelsen.

Flyers med håndvægte:
Lig på ryggen med bøjede ben. Start med at strække armene med håndvægte lige op mod loftet, hen over midten af brystkassen. Sænk armene, ved at føre skuldrene ud mod 90 grader. Lige inden du rammer gulvet, presser du vægtene tilbage til udgangspunktet. Lav øvelsen roligt og kontrolleret.

Push ups med tæppeflis/gulvklud:
Du skal bruge 2 gulvklude eller to stykker tæpperester.

Placer en hånd på hvert tæppe, bevæg den ene sidelæns, men du trykker kroppen med mod midten. Sænk dig ned i en armstræk. Når du skal op igen, skal du presse dig op OG tæppeflisen tilbage på samme tid. Husk at spænde godt op i din core og i dine baller.

Side raise:
Hav en håndvægt eller alternativt en lang træningselastik i hver hånd. Armen skal være næsten helt strakt, mens du løfter arm og hånd op i skulderhøjde. Hold igen, når du sænker armen igen. Vær opmærksom på, ikke at stå og svinge i kroppen. Spænd op og stå med en hoftebreddes afstand mellem fødderne.

Front raise:
I princippet næsten samme øvelse som før. Nu skal vi bare træne den forreste skuldermuskel. Træk skuldrene tilbage og ned. Stå med en vægt eller en træningselastik i hånden. Løft hånd og arm lige frem, op så håndvægten er lige ud for skulderen, sænk derefter langsomt og kontrolleret armen igen.